Audio Optimalisatie In Windows 7

Microsoft heeft ook een probleem opgelost waardoor searchindexer.exe crashte of een hoog geheugengebruik veroorzaakte. Dit probleem doet zich meestal voor op apparaten die zijn ontkoppeld in de externe desktopomgeving. Er zou ook een oplossing moeten zijn voor een probleem waarbij apparaten niet meer reageren wanneer ze terugkeren uit de slaap- of sluimerstand. Dit probleem is alleen gemeld op apparaten met bepaalde processors, maar Microsoft heeft de lijst met betrokken CPU’s nog niet vrijgegeven. De appwinkel van Microsoft biedt gebruikers één plek om makkelijk en vertrouwd apps te installeren die door Microsoft zijn gecontroleerd. Het aanbod van Microsoft zelf is echter beperkt, en dus opent het bedrijf de deuren voor vertrouwde partners.

hoe Windows-stuurprogramma's werken

Microsoft Edge is nu volledig van uw pc verwijderd, maar u kunt het opnieuw installeren als u het toch ooit nodig heeft. Na het installeren van de software, open IObit Uninstaller en klik op de gereedschapskist rechtsbovenin, zoals hieronder weergegeven. Voor deze methode heeft u de laatste versie van IObit Uninstaller free nodig. IObit Uninstaller is een krachtige uninstaller die restanten van gedeïnstalleerde programma’s verwijdert en hardnekkige browser plug-ins en programma’s verwijdert, zoals Microsoft Edge. Deze methode kunt u gebruiken als u het programma niet wilt verwijderen, maar het uit wilt schakelen. Spoort achtergebleven gegevens en verborgen batterijverbruikers op en helpt u om uw telefoon te organiseren. Daarbij worden ook onscherpe en slechte foto’s opgespoord, zodat u die kunt verwijderen.

De 5 Beste Virusscanners Voor Mac Vergelijking

Windows 10 heeft voor veel randapparatuur ingebouwde drivers waarmee deze onderdelen zonder de drivers van de fabrikant ook goed functioneren. Klik op In Windows Update zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma’s. Klik met de rechtermuisknop op de vermelde driver en selecteer Stuurprogramma bijwerken. De huidige driver voor het aangesloten apparaat wordt vermeld in de sectie Besturing voor geluid, video en spelletjes van Apparaatbeheer. Open het venster Apparaatbeheer op uw computer en klik vervolgens op Besturing voor geluid, video en spelletjes.

  • De gamemodus is een ingebouwde optie die bedoeld is om Windows 10 te optimaliseren voor games, ongeacht of u op een antiek museumstuk speelt of op een op maat gemaakte krachtpatser.
  • Ook op onze website geven we enkele tips voor het opruimen van de computer.
  • Er was eigenlijk niets veranderd in Apparaatbeheer.
  • Bevalt het niet, dan trek je de USB-stick of de optische schijf gewoon uit je systeem en je bent weer terug bij Windows.

Ach, je weet hoe dat gaat, je bent ooit met PC begonnen (had ook liever gehad dat de Amiga “de PC” was geworden) en daarna ga je ermee door, je raakt eraan gewend. En ik ga er niet nog een Mac bijnemen – zou wel willen, maar ja, dan heb je weer een PC over met alle software die je wil gebruiken en het kost veel geld. Je bent wellicht best tevreden met Windows 7, alleen vind je het jammer dat die leuke retrogames van vroeger het niet meer doen en je favoriete tool niet langer functioneert.

Fabrikanten Support Websites

Nadat u het apparaat hebt verwijderd, wordt het foutbericht niet meer weergegeven. Dus ga je kijken in de eigenschappen van het stuurprogramma, om te zien of er eenfoutcode te zien is.

Schakel probleemloos tussen apparaten en besturingssystemen dankzij onze oplossingen voor meerdere apparaten. Gamers met een geschikt scherm met HDR-functie, kunnen bestaande games dan automatisch weergeven in HDR. De game hoeft dan niet geüpdate te worden, en toch zijn de heldere delen van games dan helderder, terwijl donkere delen geen detail verliezen. Een backup is altijd verstandig, een dubbele backup nog beter.

Het is dus niet noodzakelijk om extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Wel is het belangrijk dat HP envy 5660 stuurprogramma’s u een computer gebruikt die u vertrouwt.